8. heinäkuunta 2011 Lisää kommentti

Käväisin tänään hetken mielijohteesta K-Citymarket Malmin Novassa. Minulla ei ollut tarvetta ostaa mitään, mutta ajattelin hetkeksi pyörähtää vaikka viihdeosastolle kun kuitenkin olin jo kauppakeskuksessa.

Pysähdyin televisoiden ääreen, kuten monesti aikaisemminkin. En tarvitse televisiota, mutta jotenkin miehellä nyt vaan on aina tarve haaveilla uudesta TV:stä.

Silmiin sattuikin nopeasti nätti, pieni LG:n teräväpiirtotelevisio, jonka hintakin oli vain 200 euroa ja jämät. Nopea googletus puhelimella osoitti hinnan olevan (harvinaista kyllä) ihan järkevä kyseiselle mallille.

Ajattelin, että olisi kiva katsella dokumentteja sivusilmällä työhuoneessa samalla kun koodailee, joten tein nopean ostopäätöksen. Muutaman minuutin pyörimisen jälkeen en kuitenkaan löytänyt kyseisen mallin myyntipakkauksia mistään.

Kuin tilauksesta ohitseni käveli selvästi henkilökunnan vaatteisiin pukeutunut 20-30v nainen.

Minä: ”Anteeks, kattelin tota LG:n telkkaria, onkohan sitä vielä jäljellä?”

Myyjä(?): ”Öö… en mä tiedä noista  mitään”

Nainen ei edes hidastanut kävelyään, vaan poistui paikalta pysähtymättä.

Odotin hetken paikallani kulmakarvaa nostaen, koska luulin naisen menneen hakemaan apua. Nainen kuitenkin vain käveli kassarivistöä pitkin kaupan toista päätyä kohti, eikä koskaan tullut takaisin.

En lannistunut kyseisestä asiakaspalvelusta, vaan kävelin aivan televisioiden vieressä sijaitsevalle Infopisteelle. Tiskin vastakkaisella puolella oli nainen myymässä luultavasti Veikkauksen tuotteita. Toisen asiakkaan poistuttua yritin jälleen tiedustella.”

”Anteeks…” (selkeästi ja kohtuullisella äänenvoimakkuudella)

Nainen poistui sivuhuoneeseen, ilmeisesti kuulematta minua. Odottelin vielä pari minuuttia tyhjän tiskin äärellä ja poistuin itsekin paikalta.

Televisio jäi kauppaan.

 

Miten sinun kaupassasi myydään televisioita?


Kommentoi juttua

Tommi Honkala
Tietojenkäsittelyn tradenomi ja yrittäjä Helsingistä


Taikasanat:
Käytettävyys, Yrittäjyys, Markkinointi, WWW, Bloggaus