29. elokuunta 2012 Lisää kommentti

Eräänä työaamuna pohdiskelin jotain jännää tapaa tehdä jotain Excelillä, mitä lie kaipasinkaan ohjelmalta juuri sinä hetkenä.

Pieniä niksejä tulee vastaan päivittäin, jotain kivaa ja jännää joka taivuttaa Excelin jälleen kerran toivottuun tulokseen. Siitä se ajatus sitten lähti. Niksit pitää arkistoida.

Pistin pystyyn kehaviittaus.netin, eli simppelin sivuston johon kokoan yksinkertaisia ja ei-niin-yksinkertaisia oppaita & vinkkejä Excelin syövereistä.

Tämän kirjoituksen julkaisuhetkellä ulos on pulahtanut lähinnä pari testimielessä kasattua opasta, mutta jatkossa olisi tarkoitus pystyttää jotain vaativampaakin.

Pitkän aikavälin tavoite on kerätä saman osoitteen alle useampiakin Excel-intoilijoita jakamaan vinkkejään, mutta aluksi homma kulkee yhden hengen miehityksellä.

Internet on toki pullollaan tietoa, mutta selkeitä, kuvitettuja oppaita Excelistä ei ole mielestäni koskaan liikaa. Jos ei muuten niin ainakin kyseessä on mukava harrastus ja niksiarkisto itselleni. Jotkut tykkää muhkummasta.


Kommentoi juttua

Tommi Honkala
Tietojenkäsittelyn tradenomi ja yrittäjä Helsingistä


Taikasanat:
Käytettävyys, Yrittäjyys, Markkinointi, WWW, Bloggaus