21. syyskuunta 2012 Lisää kommentti

Postiluukusta kolahti tänään jotain harvinaista: muuttoilmoitus.

En millään keksinyt kahden sekunnin aikana kuka tuttuni olisi muuttanut ja siitä kortilla jaksanut ilmoittaa. Päivittäähän kännykkäkin kavereiden osoitteet automaattisesti.

Mysteeri ratkesi vihdoin kun jaksoin kääntää kortin ympäri. Sonera ilmoitti iloisesti muuttavansa meille. Kiva.

Paitsi että hei juu! Ostoikkunanihan onkin auki!

Nykyisessä laajakaistassani ei ole periaatteessa mitään vikaa; Se on nopea ja ihan kohtuullisen hintainen. Soneran tarjous oli kuitenkin parempi. Lähettävä kaista olisi nopeampi ja hinta kolmasosan halvempi. Olisihan valokuitu jopa teoriassa luotettavampi kuin tekniikkana vanhahtava kaapelimodeemi.

Jokin piru kuitenkin kuiskutteli olkapäälläni. Päätin virkistää muistiani avaamalla eilisen iltalehden.

Siinähän se. Uutinen, jonka mukaan Sonera pelaa parhaillaan likaista peliä työntekijöillään. Yritys, jonka maine ei muutenkaan ole ollut kovin puhtoinen.

Seurauksena likaiselle pelille ammattiliitto Pro järjesti tänään Sonerassa lakon, joka aiheuttaa viivästyksiä toimituksissa, tilauksissa ja asiakaspalvelussa. Operaattorien asiakaspalveluthan eivät ole tunnettuja ripeästä palvelustaan muutenkaan.

Maksan siis jatkossakin hieman enemmän Soneran kilpailijalle, joka on huolehtinut kiltisti surffailustani jo viimeisen kolmen kodin ajan.


Kommentoi juttua

Tommi Honkala
Tietojenkäsittelyn tradenomi ja yrittäjä Helsingistä


Taikasanat:
Käytettävyys, Yrittäjyys, Markkinointi, WWW, Bloggaus